Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Over TopParken

  • Vakantiehuizen te koop
  • Voor eigen gebruik / verhuur
  • Unieke locaties in Nederland
  • Faciliteiten voor jong en oud
  • Het hele jaar door genieten
  • Hoog netto rendement mogelijk
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Meer dan 20 jaar ervaring in de recreatiebranche

Investeren in een vakantiehuis bij TopParken

TopParken heeft 16 vakantieparken in Nederland, gelegen op unieke locaties in het bos, aan het water of aan zee. Op onze parken kunt u heerlijk op vakantie maar ook zorgeloos investeren. Bij TopParken kunt u diverse typen vakantiehuizen, appartementen en villa's kopen voor (gedeeltelijk) eigen gebruik of voor (volledige) verhuur.

Vakantiehuis kopen voor (gedeeltelijk) eigen gebruik

Wij bieden u de mogelijkheid om op unieke locaties in Nederland een onvergetelijke tijd te beleven wanneer het u uitkomt. Bij de aankoop van een vakantiehuis voor (gedeeltelijk) eigen gebruik kunt u er ook voor kiezen om uw vakantiehuis gedeeltelijk te verhuren. Op deze manier kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf genieten van uw vakantiehuis.

Vakantiehuis kopen voor (volledige) verhuur

Door de huidige economie is een belegging in de aandelenmarkt onzeker. Ook rente op de bank levert niet veel op. Door de toenemende vraag naar binnenlandse vakanties is het investeren in een vakantiehuis hét alternatief voor banksparen ten opzichte van de traditionele beleggingsvormen. De bezetting op onze vakantieparken is hoog, waardoor u een interessant rendement uit uw investering haalt. Onze professionele verhuurorganisatie verzorgt het gehele jaar de verhuur van uw woning, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Wilt u meer informatie over onze vakantiehuizen en/of het te behalen rendement? Vraag dan geheel vrijblijvend onze gratis brochure aan.
Brochure aanvragen

Onze visie
Door het werken vanuit een innoverende, onderscheidende en servicegerichte insteek, voorziet TopParken in de vraag van kopers, beleggers, huurders en kampeerders op kwalitatief hoogwaardige en duurzame vakantieparken in het bos, aan zee en aan het water.

Hoge kwaliteit
TopParken streeft naar een hoge kwaliteit op haar vakantieparken. Onze vakantiehuizen en sanitaire voorzieningen zien er altijd top uit en er zijn tal van faciliteiten die bijdragen aan een heerlijke vakantie of een zorgeloze investering in Nederland.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.